Mijn interesse in wat mensen beweegt loopt als een rode draad door mijn loopbaan en leven. Wie is de mens achter de klacht?

Sinds 1993 ben ik steeds eigenaar geweest van praktijken voor fysiotherapie en osteopathie. Als fysiotherapeut en later als osteopaat begeleidde ik o.a. eredivisie-volleybalspelers en voetballers.

In Hilversum heb ik een multi-disciplinair gezondheidscentrum opgezet met als doel kennis te bundelen en samen meer te bereiken in de zorg. Ik heb daar een aantal jaren vol enthousiasme leiding aan gegeven naast mijn werk als osteopaat.

Omdat ik in mijn praktijk zag dat veel van de langdurige fysieke klachten ook een mentale component hebben ben ik me hierin gaan verdiepen en scholen.

Door de combinatie osteopathie en coaching weet ik als geen ander wat o.a. stress teweeg brengt op zowel fysiek als mentaal vlak. Als leidinggevende van een zorgcentrum en als hoofd van de medische en performance staf in de topsport (FC Utrecht) heb ik ervaren wat nodig is om te komen tot een optimale prestatie. Met alle opgedane kennis en ervaring wil ik een wezenlijke bijdrage leveren aan jouw welzijn en ontwikkeling.