Wil je inzicht krijgen in je gedrag, gevoelens en patronen en jezelf beter leren kennen dan ben je bij mij aan het goede adres.

Heb je problemen op je werk of meer persoonlijke vragen waar je steeds tegenaan loopt? Zit je niet goed in je vel of heb je stress gerelateerde klachten? Kom je steeds opnieuw weer in dezelfde situatie terecht en wil je onderzoeken hoe dit te veranderen?

‘Het gaat om wendbaar blijven. Om blijven kijken naar wat is. Om nu en dan een kwartslag te draaien en nog eens te kijken. Mogelijkheden durven zien’.

Griet op de Beeck 

Werkwijze

Hoe de coachingt eruit gaat zien hangt af van jouw specifieke hulpvraag en verwachtingen. We inventariseren wat jij nodig hebt en welke resultaten jij met de coaching zou willen behalen. Ik werk hierbij niet volgens een vast protocol of programma, maar zal je op verschillende manieren faciliteren om meer inzicht te krijgen in jezelf. Ik zal naar je te luisteren, je laten vertellen en reflecteren op je probleem en zonodig het lichaam betrekken. Soms geeft ons lijf ons veel nauwkeuriger signalen en drukt het zich preciezer uit dan waar we met ‘woorden’ toe in staat zijn. Als we deze signalen herkennen en op zoek gaan naar hun emotionele betekenis kan je dat helpen om tot inzicht te komen.