Bianca Kampman
Bianca Kampman
29/08/2021
Hilde is een geweldige osteopaath en coach! Ze is heel toegankelijk en heeft haarfijn in de gaten hoe het met je gaat. Ze heeft de volle aandacht voor je, waarbij er focus is op zowel het fysieke als het mentale deel. Zeer professioneel, kundig en erg fijn om door haar behandeld te worden.
Susan Sijbrands
Susan Sijbrands
28/08/2021
Kom al jaren bij Hilde naar alle tevredenheid. Hilde is een gedreven en kundige osteopaat. Ze kent het lichaam als geen ander en is hierin erg kundig. Hilde denkt graag mee en is bovenal een lieve vrouw die je echt op je gemak stelt. Hilde is naast haar werkzaamheden als osteopaat ook een ervaren coach. Al met al zit je bij Hilde op het juiste adres als je een ervaren osteopaat zoekt.
Thea de Graaf
Thea de Graaf
26/08/2021
Een geweldige osteopaat, heeft veel kennis. Ook haar inzichten als coach zijn een geweldige aanvulling op de osteopathie.
Derya
Derya
24/08/2021
Al jarenlang mentaal en fysiek enorme steun gehad. Nog steeds in behandeling na borstkanker periode. Ook fysio tussendoor gehad, maar heb daar de vruchten niet van kunnen plukken. Hilde is een toppertje, weet waar ze mee bezig is en neemt haar werk serieus. Ze gaat door tot het eind en doet haar werk met veel liefde en passie…. Zou niet weten waar ik nu zou staan als ik haar behandelingen niet had gehad!
Martijn de Nijs
Martijn de Nijs
18/08/2021
Geweldige coach. Zeer professioneel en deskundig.

Hilde is een zeer capabele coach. Authentiek, puur, humoristisch en met luchtigheid, energiek en daadkrachtig, verbindend en empathisch zijn de eerste woorden die me te binnen schieten als ik aan haar denk. Als collega klinisch psycholoog/psychotherapeut heb ik haar regelmatig ingeschakeld voor coachingstrajecten. Deze verliepen altijd zeer efficiënt en naar tevredenheid van cliënten. Ik gun elke client een coach als Hilde. 

Irina van Oudheusden, Klinisch psycholoog/Psychotherapeut

Hilde is een ontzettend kundige en prettige osteopaat. Zij heeft een schat aan ervaring en vakkennis, gecombineerd met een zeer scherpe blik. Daarbij stelt zij de juiste vragen, kan heel goed luisteren en kijkt verder dan alleen wat je vertelt of laat zien. Zij weet wat ze moet doen om te zorgen dat de behandeling op maat is en raak, waardoor je altijd beter weggaat dan je kwam. Bij Hilde ben je in goede handen. 

Inge van der Valk

Hilde is voor mij de ideale coach en behandelaar. Zij ziet (letterlijk) mijn totaalplaatje en kan mij op zowel fysiek en mentaal gebied een realistische spiegel voorhouden. Ze heeft het talent om je lijf en hoofd in beweging te krijgen. Dit doet ze met heel veel empathie. Ze maakt klachten concreet en is overduidelijk een vakvrouw met veel ervaring. Ze confronteert met humor waardoor ik heb geleerd om beter naar mezelf te te kijken, te luisteren en te handelen. Ik overbrug hiervoor graag de afstand tussen Hilversum en Breda.  

Manon, Hilversum