Voor teams en organisaties die het belangrijk vinden om mensen hard te laten werken op een gezonde manier.

Wil je als bedrijf zorgen dat mensen fit en productief blijven?

Of

Wil je als team om leren gaan met een hoge werkdruk?

Neem dan contact op met De Gezond Werken Company. Dan gaan we praktisch aan de slag met hoe je op een gezonde manier kunt werken. Optimaal leren werken in plaats van altijd te streven naar een maximale prestatie.

Want op een gezonde en energieke manier hard werken zonder uitval dat kan! Door onze verschillende achtergronden (psychologie en fysiotherapie/osteopathie) en ervaringen beschikken we over een breed palet aan mogelijkheden voor begeleiding.

Samenwerking

Samen met Simone de Winter ben ik De Gezond Werken Company gestart. Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan het voorkomen van stress en overbelasting via workshops, trainingen en advies.

Samenwerken met Simone betekent actie! Ze is scherp in haar analyses en kan goed en snel tot de kern komen. Ze heeft de afgelopen jaren in haar werk de reis van hoofd naar lijf gemaakt terwijl ik de omgekeerde weg bewandelde.

No nonsense, sensitief, pittig en praktisch dat is wat je in huis haalt. Niet alleen praten maar vooral ook gewoon DOEN en ERVAREN!

Lees meer op onze site De Gezond Werken Company